Als klimaat-neutrale ondernemer adviseren wij vastgoedeigenaren, sportverenigingen en scholen over energietransitie en groen(e) daken, gevels en pleinen. Van inventarisatie, plan van aanpak, subsidie aanvragen tot aan de realisatie van het project wordt u volledig ontzorgd. Voor sportverenigingen hebben we een volledig energietransitie concept: CO2 reductie via Sport©. Tevens begeleiden wij groene wijkinitiatieven.

Sportveld led verlichting

Onze missie


Het is heel simpel: we stoten met z'n allen te veel CO2 uit. Die enorme CO2-uitstoot draagt bij aan de opwarming van de aarde. Om de opwarming te beperken, moeten we die CO2-uitstoot dus drastisch verminderen. Daarom is in 2015 met het klimaatakkoord van Parijs besloten om vóór 2030 de opwarming van de aarde onder de 2° Celsius te houden. In Nederland zijn gebouwen verantwoordelijk voor maar liefst 40% van de CO2-uitstoot.

De missie van Green2Live is om dit tot 0% te reduceren.

WIJ ZIJN GREEN2LIVE

Ingrid Vogels

Ingrid Vogels

Adviseur en oprichter
Ingrid is senior adviseur en oprichter van Green2Live. Haar werk in de tuinbouw heeft Ingrid geïnspireerd om met Green2Live Nederland groener en duurzamer te maken. Gaat door waar anderen stoppen. Specialist in het aanboren van additionele fondsen als subsidies niet toereikend zijn.
Navah Hochstein

Navah Hochstein

Backoffice
Navah is de creatieve duizendpoot in onze backoffice. Met haar nimmer aflatende drive en haar snelle absorptie vermogen zorgt zij voor het reilen en zeilen achter de schermen van Green2Live
Maurits Blanson Henkemans

Maurits Blanson Henkemans

Adviseur
Maurits is onze meest senior adviseur. Maurits is lid van de Climate Strategies board. Daarnaast was hij werkzaam als Senior Policy Officer bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat waar hij ondermeer verantwoordelijk was voor het EU Emission Trading System (ETS).

OOK VERDUURZAMEN EN GELD VERDIENEN?